BESTELLEN

UNIEKE ONTWERPEN IN KWALITATIEF HOUT

SNELLE LEVERING DOOR-

HEEN DE HELE BENELUX

UITERST SCHERPE PRIJZEN

TIMBER DESIGN & CONSTRUCT

&

STEIGERHOUT

STEIGERHOUTMEUBILAIR

BESTELLEN

 

Bestellen van onze producten

 

Plaats uw bestelling bij voorkeur online via onze webshop. Voor maatwerk of na offerte kan u via e-mail naar sales@timber-dc.be uw bestelling doorgeven. Het volstaat dan binnen de geldigheidstermijn van de offerte (standaard 15 dagen) deze voor akkoord te handtekenen en terug te sturen. Na de bestelling krijgt u een bevestigingsmail toegezonden. Er zal vervolgens contact met u opgenomen worden om te kijken naar een eventuele leverings- of afhaaldatum.

 

Voor maatwerk wordt na ondertekening van de offerte/bestelbon een voorschot van 30% gevraagd. Het saldo wordt voldaan na levering. De betaling van de steigerhouten meubelen kan achteraf enkel contant worden voldaan of mits voorlegging van een betaalbewijs.

 

Alle steigerhouten meubilair wordt kant-en-klaar afgewerkt zodat u verder niets meer hoeft te doen. De meubelen worden standaard onbewerkt en onbehandeld gelaten (tenzij anders aangegeven in uw bestelling of op aanvraag) zodat u ze meteen kunt gebruiken of zelf gaan beitsen. Mocht u de meubelen in hun geheel niet op de voorziene plaats krijgen, dan leveren wij die in een gedemonteerd bouwpakket. Hou rekening met het soortelijk gewicht van steigerhout (460kg/m³ of ongeveer 3 tot 5kg/lopende meter plank)

 

 

CONTACT

 

 

TIMBER Design & Construct

 

ADMINISTRATIE en OPHALINGEN te

9400 NINOVE

 

WERKPLAATS EN OPHALINGEN te

5575 GEDINNE

 

Tel: +32 475 60 14 47

 

Ondernemingsnummer: 067/0678/09112

BTWnr: BE 0670.678.091

KBC BE37 7360 2338 3128

VEILIG BETALEN MET: