LEVEREN

UNIEKE ONTWERPEN IN KWALITATIEF HOUT

SNELLE LEVERING DOOR-

HEEN DE HELE BENELUX

UITERST SCHERPE PRIJZEN

TIMBER DESIGN & CONSTRUCT

&

STEIGERHOUT

STEIGERHOUTMEUBILAIR

LEVERINGSVOORWAARDEN

 

Thuisbezorgen van onze meubelen en producten

 

Wij hebben de mogelijkheid om de steigerhouten meubels op adres af te leveren. De hieraan verbonden kosten zijn afhankelijk van het product en het afleveradres.

 

Wij leveren tot de eerste deur op de begane grond. Uiteraard zijn wij afhankelijk van de omstandigheden en indien de situatie het toelaat, bereid de steigerhouten meubelen op de gewenste locatie te plaatsen (eventuele beschadigingen hierbij vallen onder eigen risico). Een helpende hand bij levering wordt steeds geapprecieerd. Al onze meubelen worden standaard volledig afgemonteerd geleverd (met uitzondering van de loungesets). Houdt rekening bij het bestellen van de producten dat deze gemonteerd geleverd worden, binnen of in de tuin. Op verzoek kunnen wij de meubels gedemonteerd leveren. De steigerhouten meubels worden dan eerst volledig gemonteerd zodat alles voorgeschroefd is, schroeven worden meegeleverd. Onze loungesets worden afhankelijk van de grootte en gewicht ongemonteerd of gedeeltelijk gemonteerd geleverd. In zo een geval is montage ter plaatse geheel ten onzen laste.

 

Na het plaatsen van uw bestelling zal contact met u opgenomen worden om een afspraak te plannen voor de levering. Wij streven ernaar om u ongeveer een week voor levering mede te delen wanneer en hoelaat wij verwachten dat de chauffeur bij u is (meestal in een tijdsbestek van 2 uur). Zodoende hoeft u dus niet de hele dag op te offeren door thuis te blijven. Als de betaling nog niet is voldaan via onze webshop dan mag dit na goedkeuring contant gebeuren.

 

In sommige gevallen zullen wij voor het bezorgen een extern transport bedrijf inschakelen. Deze contacteren u een uur voor levering zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven. De meubelen zullen dan mogelijk op een (euro)pallet vervoerd worden, de bezorger zal de meubelen afleveren tot waar de palletdrager dit toelaat. De betaling zal bij een transporteur in sommige gevallen iets anders geschieden, als dit het geval is zal dit tijdig gemeld worden.

 

 

Afhalen van onze meubelen en producten

 

Uiteraard kunnen we meubelen ook gratis afgehaald worden bij onze werkplaats in VENCIMONT. Wij zijn hier in principe 3 dagen per week aanwezig en kunnen u uiteraard helpen met het inladen van uw meubelen.

 

 

Leveringen FAQ:

 

1. Is levering in Nederland of Luxemburg ook mogelijk?

Wij leveren ook in Nederland en Luxemburg. De leveringskosten worden weergegeven bij bestelling via de webshop, voor maatwerk neemt u best even contact met ons op.

 

 

2. Leveren jullie ook buiten de Benelux?

Wij kunnen ook via transporteurs buiten de Benelux leveren. Heeft u interesse in onze producten en wenst u vervoer buiten Nederland, Luxemburg of Belgie? Neem gerust contact met ons op dan kunnen we de mogelijkheden voor u bekijken.

 

 

3. Wanneer en hoe laat worden de bestelde producten afgeleverd?

Wanneer uw bestelling geplaatst werd zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen om te kijken welke dagen u eventueel beschikbaar bent voor levering. Vervolgens kunnen we kijken wanneer we de rit kunnen inplannen en krijgt u aan de hand daarvan de leveringsdatum te horen met tijdsindicatie.

 

 

4. Is het mogelijk om zelf te bepalen wanneer de bestelde producten worden afgeleverd?

Dat is helaas niet mogelijk. Wel kunt u een voorkeur doorgeven en dan proberen wij daar uiteraard rekening mee te houden.

 

 

5. Kunnen wij per pin/Bancontact betalen bij levering?

Betaling bij levering kan enkel cash.

CONTACT

 

 

TIMBER Design & Construct

 

ADMINISTRATIE en OPHALINGEN te

9400 NINOVE

 

WERKPLAATS EN OPHALINGEN te

5575 GEDINNE

 

Tel: +32 475 60 14 47

 

Ondernemingsnummer: 067/0678/09112

BTWnr: BE 0670.678.091

KBC BE37 7360 2338 3128

VEILIG BETALEN MET: