BANKEN

UNIEKE ONTWERPEN IN KWALITATIEF HOUT

SNELLE LEVERING DOOR-

HEEN DE HELE BENELUX

UITERST SCHERPE PRIJZEN

TIMBER DESIGN & CONSTRUCT

&

STEIGERHOUT

STEIGERHOUTMEUBILAIR

STEIGERHOUTEN BANKEN

STOER MEUBILAIR PAST IN ELK INTERIEUR

 

De handgemaakte banken, ontworpen en gemonteerd door TIMBER Design & Construct bieden het nodige comfort, en dit in een stijlvolle look. De keuze uit de verschillende materialen en afwerkingsmogelijkheden zorgen keer op keer voor een uniek meubel.

Steigerhouten banken als opvallend zitmeubel?

"Design van eigen bodem!"

 

 

Net als de tafelbladen hebben onze banken een standaarddikte van 3cm, maar kunnen desgewenst in een uitvoering van 5cm dikte worden afgeleverd. Een steigerhouten bank kan in een waaier van afmetingen worden geleverd, met een maximale lengte van 300cm. Bekijk de verschillende mogelijkheden in onze webshop.

Een bank op uw maat?

Onze robuuste banken van kwaliteitsvol steigerhout zijn leverbaar in verschillende afmetingen. U maakt eenvoudig uw keuze bij bestelling. Zit uw maat er niet tussen, dan maken we de bank graag naar wens op maat. Vraag een offerte of stuur ons een mailtje (info@timber-dc.be) met de gewenste afmeting en wij geven u de mogelijkheden en de bijbehorende prijs.

 

Met beide poten op de grond

De banken uit onze webshop zijn standaard enkel beschikbaar met gesloten zijkanten. Wens je blokpoten of L-poten, dan kan dit. Stuur een mailtje naar (info@timber-dc.be) en vraag ons naar de vele mogelijkheden.

Levertijd en bezorging

Bekijk hier alle info over de levertijd en bezorging van uw meubel.

Zitkussentje erbij?

Wens je een comfortable zitkussen voor op je bank? Wij hebben (weersbestendige) kussens voor al je steigerhouten tuinmeubelen, ook weer voor een scherpe prijs! Er is keuze uit 32 verschillende kleuren, zodat je je enkel nog dient af te vragen welke tint je voorkeur wegdraagt...

 

Verschillende houtbehandelingen

U kunt uw bank door ons op verschillende manieren laten behandelen. De steigerhoutbank kan onbehandeld gelaten worden of voorzien van een transparante matte vernis, houtolie, dekkende verf of een wash-behandeling. Bekijk hier de verschillende houtbehandelingen

 

CONTACT

 

 

TIMBER Design & Construct

 

ADMINISTRATIE en OPHALINGEN te

9400 NINOVE

 

WERKPLAATS EN OPHALINGEN te

5575 GEDINNE

 

Tel: +32 475 60 14 47

 

Ondernemingsnummer: 067/0678/09112

BTWnr: BE 0670.678.091

KBC BE37 7360 2338 3128

VEILIG BETALEN MET: