BARTAFELS EN KRUKKEN

UNIEKE ONTWERPEN IN KWALITATIEF HOUT

SNELLE LEVERING DOOR-

HEEN DE HELE BENELUX

UITERST SCHERPE PRIJZEN

TIMBER DESIGN & CONSTRUCT

&

STEIGERHOUT

STEIGERHOUTMEUBILAIR

STEIGERHOUTEN BARMEUBELEN

STOER MEUBILAIR PAST IN ELK INTERIEUR

 

De handgemaakte bartafels en krukken, ontworpen en gemonteerd door TIMBER Design & Construct geven je altijd wel een reden om er even op te kinken!. De keuze uit de verschillende materialen en afwerkingsmogelijkheden zorgen keer op keer voor een unieke tafel. Wens je een bartafel met blokpoten, L-poten, gekruist onderstel of metalen frame? Geen probleem.

Steigerhouten bartafels en krukken.

"Daar klinken we op!"

 

 

De tafelbladen zijn standaard 3cm dik, maar kunnen desgewenst in een uitvoering van 5cm dikte worden afgeleverd.

Het steigerhouten barblad kan in een maximale lengte van 300cm.

De tafels zijn combineerbaar met bijpassende krukken uit dezelfde collectie.

 

Een bartafel met bijpassende krukken als kers op de taart...

De stijlvolle bartafels van kwaliteitsvol steigerhout kunnen de kers op de taart zijn in uw tuin of interieur. Deze zijn leverbaar in allerhande standaardafmetingen, u maakt eenvoudig uw keuze bij bestelling. Zit uw maat er niet tussen, dan maken we de tafel graag naar wens op maat. Vraag een offerte of stuur ons een mailtje (info@timber-dc.be) met de gewenste afmeting, wij geven u de mogelijkheden en de bijbehorende prijs.

 

Verschillende houtbehandelingen

U kunt uw unieke tafel door ons op verschillende manieren laten behandelen. De steigerhouten bartafel of kruk kan onbehandeld worden geleverd of voorzien worden van een transparante matte vernis, houtolie, dekkende verf of een wash-behandeling. Zo kan u kiezen voor een lichte look of eerder een robuuste en warme uitstraling. U geeft uw tafel of kruk de afwerking naar uw persoonlijke voorkeur. Bekijk hier de verschillende houtbehandelingen

 

Keuze uit het onderstel

De standaard bartafels en krukken uit de webshop zijn beschikbaar met blokpoten of L-poten.. Wens je liever een gekruist onderstel, gesloten zijkanten of zelfs een metalen onderstel? Gebruik ons contactformulier en vraag ons naar de vele mogelijkheden.

 

Levertijd en bezorging

Bekijk hier alle info over de levertijd en bezorging van uw meubel.

 

Stel je eigen tafel samen

De meeste van onze bartafels en barkrukken kunnen zelf samengesteld worden. Zie je een mooi tafelblad op onze website of ergens anders een stalen onderstel of potenpaar? Wil je liever eikenhout in plaats van steigerhout…geen probleem! Een combinatie van houten blad en stalen tafelpoten is bijna altijd mogelijk. Wij maken meubelen naar uw wens! Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Een kleine greep uit de mogelijkheden

CONTACT

 

 

TIMBER Design & Construct

 

ADMINISTRATIE en OPHALINGEN te

9400 NINOVE

 

WERKPLAATS EN OPHALINGEN te

5575 GEDINNE

 

Tel: +32 475 60 14 47

 

Ondernemingsnummer: 067/0678/09112

BTWnr: BE 0670.678.091

KBC BE37 7360 2338 3128

VEILIG BETALEN MET: