BUITENKEUKENS & BARS

UNIEKE ONTWERPEN IN KWALITATIEF HOUT

SNELLE LEVERING DOOR-

HEEN DE HELE BENELUX

UITERST SCHERPE PRIJZEN

TIMBER DESIGN & CONSTRUCT

&

STEIGERHOUT

STEIGERHOUTMEUBILAIR

STEIGERHOUTEN KEUKENS / BARS

STOER MEUBILAIR PAST IN ELK INTERIEUR

 

Pak uit met je kookkunsten in een authentieke handgemaakte buitenkeuken. Ons keukenmeubilair ontworpen en geconstrueerd door TIMBER Design & Construct combineren gebruiksgemak met eenvoud. De keuze uit de verschillende materialen en afwerkingsmogelijkheden zorgen keer op keer voor een uniek ontwerp. Wens je een werkblad in beton, natuursteen of gelamelleerd hout, dan zorgen wij daar gewoon voor!

Buitenkeukens en buitenbars in steigerhout.

"Samen gezellig rond het vuur..."

 

 

De kasten worden opgebouwd uit 3cm massief steigerhout. De standaardmaten zijn gelijkaardig aan de gestandardiseerde keukenmaten, dus met een diepte van 60 cm. De bovenzijde wordt ergonomisch op 100cm geplaatst. De keukens zijn combineerbaar met bijpassend meubilair zoals eettafels en banken uit onze collectie.

Verschillende houtbehandelingen

De kasten kunnen onbehandeld worden geleverd of voorzien worden van een transparante matte vernis, houtolie, dekkende verf of een wash-behandeling. Zo kan u kiezen voor een lichte look of eerder een robuuste en warme uitstraling. U geeft de kasten de afwerking naar uw persoonlijke voorkeur. Bekijk hier de verschillende houtbehande-lingen die mogelijk zijn.

Keuze uit verschillende opties

Een standaard bovenblad van 3cm wordt voorzien bij kasten uit de webshop. Wens je liever een andere afwerking dan kan dit uiteraard. Kies je voor een dikker houten bovenblad (5cm), beton, natuursteen of composiet? Vraag een offerte of stuur een mailtje naar (info@timber-dc.be) en vraag ons naar de vele mogelijkheden.

 

Bijpassend meubelbeslag

Er is bij maatwerk steeds ruimte voor de keuze uit verschillende soorten meubelbeslag. Klassiek of modern, zwart of gepolijst? Wil je liever eikenhout in plaats van steigerhout, afwijkende hoogtes of kastdeuren? Geen probleem, wij maken elk meubel naar uw wens!

 

Levertijd en bezorging

Bekijk hier alle info over de levertijd en bezorging van dit meubel.

 

Solide kasten

De stevige kasten van kwaliteitsvol steigerhout vormen de solide basis voor een buitenkeuken waarin het aangenaam kokkerellen is. De kasten zijn leverbaar in verschillende standaardlengtes, u maakt eenvoudig uw keuze bij bestelling. Zit uw maat er niet tussen, dan maken we deze uiteraard graag naar wens op maat. Stuur Vraag een offerte of stuur ons een mailtje (info@timber-dc.be) met de gewenste afmeting, wij geven u de mogelijkheden en de bijbehorende prijs.

 

3D-ontwerp

Wij ontwerpen je keuken desgewenst aan de hand van een 3D-tekenprogramma en passen dit in in je ruimte of woning. Hierdoor kan je al bij voorbaat zeker zijn dat het meubel ook zal passen of matcht bij het interieur. Bespreek de mogelijkheden met ons!

Een kleine greep uit de mogelijkheden

CONTACT

 

 

TIMBER Design & Construct

 

ADMINISTRATIE en OPHALINGEN te

9400 NINOVE

 

WERKPLAATS EN OPHALINGEN te

5575 GEDINNE

 

Tel: +32 475 60 14 47

 

Ondernemingsnummer: 067/0678/09112

BTWnr: BE 0670.678.091

KBC BE37 7360 2338 3128

VEILIG BETALEN MET: