STEIGERPLANKEN

UNIEKE ONTWERPEN IN KWALITATIEF HOUT

SNELLE LEVERING DOOR-

HEEN DE HELE BENELUX

UITERST SCHERPE PRIJZEN

TIMBER DESIGN & CONSTRUCT

&

STEIGERHOUT

STEIGERHOUTMEUBILAIR

STEIGERHOUT

ALS AMBACHTELIJKE TREND

GEDROOGD-BESCHERMD

Naast vers steigerhout bieden wij ook gedroogde en geïmpregneerde planken aan. Droog steigerhout heeft als voordeel dat er minder krimp zal optreden, geïmpregneerd hout biedt een extra bescherming tegen weersinvloeden.

 

GEHEEL OF GEZAAGD?

 

Op maat zagen is ook mogelijk. Geef hierbij bij uw bestelling aan welke gezaagde maten u wenst. Aangegeven prijs is per zaagsnede.

STEIGERHOUT

= EYECATCHER

 

Het massieve aspect geeft aan steigerhout zijn robuuste uitstraling. De term steigerhout komt oorspronkelijk vanuit de bouwsector, waar deze planken gebruikt werden als loopplanken op stellingen ofte steigers. Werkelijk gebruikt steigerhout wordt door zijn populariteit schaars en daardoor duur. Echte gebruikte steigerplanken hebben wij daarom niet in het gamma. Als alternatief gebruiken we nieuwe planken die door behandeling een rustieke look verkrijgen. Of laat de natuur op haar beloop, steigerhout krijgt immers na verloop van tijd van nature uit een mooie vergrijsde kleur.

 

Het maakt eigenlijk niet uit waar je zit of ligt. In de zon, op het terras, op het gras of binnen in huis, op steigerhouten meubelen is het altijd genieten .

 

Steigerhouten meubelen zijn een absolute eyecatcher.

info@timber-dc.be

+32 475 60 14 47

BLANK OF BEHANDELD?

 

Doordat wij steeds nieuw steigerhout gebruiken hebben deze planken niet de nadelen van gebruikte, zijnde forse beschadigingen en te ruige cementresten door het dagelijks gebruik. Ook met de vervelende bandijzers aan de kopse kanten hoef je geen rekening meer te houden. Ruwe steigerplanken in white wash en grey wash zijn zeer populair om zelf meubelen van te maken. Maar je kan ook kiezen voor een Old Brown look, een Antraciet of zelfs een Black Wash.

 

CONTACT

 

 

TIMBER Design & Construct

 

ADMINISTRATIE en OPHALINGEN te

9400 NINOVE

 

WERKPLAATS EN OPHALINGEN te

5575 GEDINNE

 

Tel: +32 475 60 14 47

 

Ondernemingsnummer: 067/0678/09112

BTWnr: BE 0670.678.091

KBC BE37 7360 2338 3128

VEILIG BETALEN MET: